• [?]

Lost d.o.o.

VELEPRODAJA INFORMATIČKE OPREME

VerbatimStorage baner 975x150

Preko 40 godina uspjeha u rješenjima za pohranu podataka.


Od svog osnutka 1969. godine, Verbatim je oblikovao razvoj tehnologije pohrane podataka. Od disketa do CD-a, DVD-a i Blu-ray medija visoke definicije, do vanjskih tvrdih diskova, flash memorijskih kartica, USB pogona i SSD-a - raspon širokog Verbatimovog portfelja i utjecaj na industriju pohrane podataka je neusporediv.

Na latinskom jeziku, verbatim znači “riječ za riječ, doslovno” te se od osnutka tvrtke koristi za ilustraciju principa točnog snimanja podataka, bez greške.

Kao poznati globalni brend, Verbatim se prodaje u preko 120 država. U zadnjih pet godina, zabilježio je najveći svjetski udio u optičkim diskovima za snimanje u prodaji bilo koje marke.*

Kao dio tvrtke Mitsubishi Chemical Corporation Group (MCC), Verbatim ima prednost izvanrednog istraživanja i razvoja, stvarajući inovacije koje su oblikovale današnju globalnu industriju pohrane podataka. To su priznale brojne međunarodne nagrade za uspoređivanje proizvoda koje je Verbatim osvojio tijekom godina.


Verbatimova zahtjevna kontrola kvalitete tijekom postupka proizvodnje jamči prvoklasne proizvode. Tvrtka nudi proizvode i usluge koji nadilaze očekivanja klijenata podizanjem tehnološkog vodstva, proizvodnje svjetske klase, stručnosti u marketingu i suvremenim mogućnostima distribucije.


Verbatim - tehnologija kojoj možete vjerovati.

Izvor: *2005-2009; najveći tržišni udio CD/DVD/BD-a za snimanje prodanih u svijetu po markama tijekom pet uzastopnih godina (prema podacima SCCG/JRIA)

 Verbatim proizvode možete pronaći ovdje:

Potrošni materijal - 3D Verbatim niti (materijal za 3D printere)

USB flash drive - VERBATIM
Memorijske kartice - VERBATIM
Multimedija - VERBATIM

Tvrdi diskovi - Verbatim vanjski tvrdi diskovi

Blu-Ray/DVD snimači - VERBATIM

Miševi i laserski pokazivači - VERBATIM

Baterije i punjači - VERBATIM

Slušalice i mikrofoni - VERBATIM

Torbe za prijenosnike - VERBATIM
MEDIJI - CD VERBATIM

MEDIJI - DVD VERBATIM

MEDIJI - M-DISK VERBATIM

MEDIJI - BLU-RAY VERBATIM

MEDIJI - VIDEO CASSETTE VERBATIM

MEDIJI - VERBATIM OSTALO