• [?]

Lost d.o.o.

VELEPRODAJA INFORMATIČKE OPREME

 

Briga o zadovoljstvu naših kupaca temeljna je zadaća poduzeća Lost d.o.o.. Naša korisnička podrška spremna Vam je uvijek pomoći.


Osim obavijesti vezanih za naše usluge, pružiti ćemo Vam općenite informacije vezane za sve potrebne upite. Lost d.o.o. korisnička podrška namijenjena je isključivo našim partnerima.

Naša služba zaprima, procesuira i prosljeđuje zahtjeve klijenata, te prati cjelokupan radni proces zahtjeva. Pritom posebnu brigu vodimo o tome da je komunikaciju s klijentima moguće provesti jednostavno, ponuditi im prijavu problema i da u svakom trenutku budu u mogućnosti saznati koje je trenutno stanje rješavanja njihovog zahtjeva.Sva pitanja možete uputiti putem e-maila na slijedeće adrese:Pitanja, sugestije i problemi vezani za proizvode (tehnička podrška): Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pitanja i narudžbe u vezi prodaje: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Pitanja, žalbe, sugestije i problemi vezani za komercijalu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.